Home Ervaring Sparringpartner Uitbreiding Relocatie Aan/verkoop

Mediation

Contact  
                   
                   
 

C.V.

Zeer ruime ervaring in Food, opgedaan in de supermarkt maar vooral ook aan de zijde van de groothandel/franchiseorganisatie.
Een overzicht in vogelvlucht:
- AH supermarkt: 7 jaar in management functie
- C1000: 4 jaar waarvan 3 jaar als zelfstandig ondernemer
- Super de Boer: 6 jaar bedrijfsadviseur voor zelfstandig ondernemers
- 5 jaar commercieel manager buitendienst
- PLUS/Sperwergroep: 19 jaar Regio Directeur
In deze laatste functie verantwoordelijk voor de bedrijfseconomische exploitatie en continuďteit van de aangesloten (70) supermarkten. Uiteraard is de zelfstandig ondernemer leading in zijn eigen bedrijf maar als Franchiseorganisatie is er een gezamenlijk belang voor het succes van het vestigingspunt op lange termijn.

Ervaring en specialismen:
Samen met een ondernemer zoeken naar het beste voor zijn vestigingspunt, zijn vermogensopbouw, en last but not least zijn persoonlijke wensen, leidt meestal tot een gewenste oplossing.

Werkgebieden waarop ruime ervaring is opgedaan zijn: verbeteren exploitatieresultaat, uitbreiding en verplaatsing, vestigingsplaatsonderzoeken, meer-jaren-begrotingen, financieringen, crisis management, organogrammen, bedrijfsopvolging, aan- en verkoop, sparringpartner en coaching, etc.
 

Motivatie:
Mijn ambitie is om mijn kennis en ervaring in te zetten om zelfstandig ondernemers te adviseren en te coachen waardoor zij hun bedrijfs- en/of privé doelen beter kunnen realiseren.