Home Ervaring Sparringpartner Uitbreiding Relocatie Aan/verkoop

Mediation

Contact  
                   
                   
  Sparringpartner

Naast het operationele ondernemen moet een ondernemer veel strategische beslissingen nemen.
Vaak zijn dit beslissingen die uitzonderlijk zijn en een grote impact hebben op de toekomst en de bedrijfsvoering, maar veelal ook op de privé situatie.

Denk aan onderwerpen als de vestigingslocatie, uitbreiding, relocatie, opvolging, expansie, overleg met gemeente (wethouders en beleidsmedewerkers), concurrentie-ontwikkelingen, verbetering van de parkeeraccommodatie, de samenwerking met de organisatie/franchisegever, mediation, enz.
Bij deze beslissingen en processen heeft de ondernemer graag een gesprekspartner om deze ingrijpende en vergaande beslissingen te bespreken.

Door jarenlange ervaring in de supermarktbranche en deze veel voorkomende onderwerpen, voorziet mijn expertise en ervaring op deze terreinen in een duidelijke behoefte.
Afhankelijk van de vraagstelling beantwoord ik deze kwesties zelf en waar nodig doen wij in goed onderling overleg een beroep op externe expertise. Bij deze processen vindt er normaliter intensief overleg plaats met de franchisegever, huisbankier en accountant met als doel om gezamenlijk tot de juiste beslissing te komen.